Recept na Africká rybí chermoula
        Recept na Africká rybí chermoula je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Africká rybí chermoula budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          Na chermoula marinádu:  asi 5 lyžíc čerstvého korinadru  1 lyžička mletého rímskeho kmínu  1/2 lyžičky čili korenia  1 lyžička mletej papriky  3 lyžice citrónovej šťavy  1 lyžička čierneho mletého korenia  2 pretlačené strúčiky cesnaku  kúsok postrúhaného  zázvoru  5 lyžíc olivového oleja  soľ    4 steaky z bielej ryby alebo filé.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Africká rybí chermoula
      Recept na Africká rybí chermoula: Všetky prísady na marinádu zmiešame alebo rozmixujeme, vlejeme do misky a rybu v nej zo všetkých strán ponamáčame. Necháme 10 min marinovať.  Potom na panvici s trochou oleja ryby opražíme z každej strany asi 5 min.   Ja som podávala s pečenými zemiakmi a šalátom.  Dobrú chuť :-)
  Poznámka k receptu na Africká rybí chermoula: Chermoula je severoafrická marináda na ryby a plody mora. Ja som momentálne nemala čerstvý koriander, tak som dala 2 lyžičky mletého. Ryba, ktorá je inak dosť fádna, dostala príjemnú, pikantnú chuť.  Recept mám z knihy "Jedlá za pár minút".      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Africká rybí chermoula, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Ivana79  (Ivana Slováková)                      
 - Datum vložení: 15.03.2013                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Ryby 
                      
 - Suroviny: Na chermoula marinádu:  asi 5 lyžíc čerstvého korinadru  1 lyžička mletého rímskeho kmínu  1/2 lyžičky čili korenia  1 lyžička mletej papriky  3 lyžice citrónovej šťavy  1 lyžička čierneho mletého korenia  2 pretlačené strúčiky cesnaku  kúsok postrúhaného  zázvoru  5 lyžíc olivového oleja  soľ    4 steaky z bielej ryby alebo filé
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na africká rybí chermoula,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Africká rybí chermoula - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Africká rybí chermoula
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |