|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskamiRecept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami je zařazen v kategorii ostatní.
        K přípravě Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Knedlíky: asi 500 g hrubé mouky, 200 ml mléka, 1/2 kostky droždí, špetka soli, 1 vejce, 150 g kysaného dobře vymačkaného zelí.  Omáčka: olej, cibule, 1 lžička mleté  sladké papriky, rajský protlak, 1/2 velké červené papriky, trochu hladké mouky, vývar, chilli, sůl, případně cukr.  Šunkové dvojhubky (Kaufland), na ozdobu asi 100 g kysaného dobře vymačkaného zelí..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskamiRecept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami:Do běžného kynutého těsta na knedlíky zapracujeme vymačkané a drobně pokrájené zelí. Necháme kynout, těsto trochu zřídne, budeme muset přidat ještě mouku. Já jsem si těsto nechala udělat v pekárně.  Na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli do světle růžova, zasypeme moukou, osmahneme, přidáme mletou papriku a hned zalijeme vývarem. Uvedeme do varu, přidáme protlak, na drobné kousky nakrájenou papriku a dochutíme solí, chilli a cukrem. Provaříme asi 20 minut.   Dvojhubky nakrojíme jako na opékání a opečeme dokřupava na  pánvi.  Vymačkané zelí opražíme na tuku dočervena.  Vykynuté těsto zformujeme do knedlíků a uvaříme podle zvyklostí, já vařím v páře.  Knedlíky podáváme nakrájené na kolečka s omáčkou a klobáskami a ozdobíme smaženými nudličkami zelí.
 
 Poznámka k receptu na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami:
 Krása  - cathleen, proto topky zapínám zásadně až po jídle , a i asi dobré - rodinka to uvítá
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: zizala                      Datum vložení: 16.03.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ostatní 
                      Suroviny: Knedlíky: asi 500 g hrubé mouky, 200 ml mléka, 1/2 kostky droždí, špetka soli, 1 vejce, 150 g kysaného dobře vymačkaného zelí.  Omáčka: olej, cibule, 1 lžička mleté  sladké papriky, rajský protlak, 1/2 velké červené papriky, trochu hladké mouky, vývar, chilli, sůl, případně cukr.  Šunkové dvojhubky (Kaufland), na ozdobu asi 100 g kysaného dobře vymačkaného zelí. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |