|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Závitky z pstruha plněné sušenými švestkamiRecept na Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 - 8 filiet zo pstruha  - na tenké plátky nakrájaný tvrdý syr typu maasdam, ementál, ...  - sušené slivky   - 1 cibuľa  - 125cl bieleho vína  - 1 PL medu  -  tymián, soľ, čierne korenie.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Závitky z pstruha plněné sušenými švestkamiRecept na Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami:Rybacie filety rozkrojíme po dĺžke na 2 tenšie filety. Posolíme a na každý pásik položíme tenký plátok tvrdého syra. Na koniec každej filetky položíme kúsok sušenej slivky, ktorej veľkosť závisí od veľkosti filety. Zrolujeme a špáratkom spojíme, aby rolka držala.   Očistenú a na drobno nakrájanú cibuľu speníme na troche masla s olejom. Keď je cibuľa spenená, vložíme rybacie rolky a zrýchla opečieme z oboch strán.   Podlejeme bielym vínom, ktoré necháme kompletne vyprchať.  Podlejeme trochou vody, pridáme med, tymián, osolíme a okoreníme a necháme variť max 10 minút.   Podávame s ryžou.
 
 Poznámka k receptu na Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami:
 Nádhera.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: sislik  (silvia)                      Datum vložení: 30.03.2014                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: - 8 filiet zo pstruha  - na tenké plátky nakrájaný tvrdý syr typu maasdam, ementál, ...  - sušené slivky   - 1 cibuľa  - 125cl bieleho vína  - 1 PL medu  -  tymián, soľ, čierne korenie |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na závitky z pstruha plněné sušenými švestkami,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Závitky z pstruha plněné sušenými švestkami
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |