|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II. je zařazen v kategorii ostatní.
        K přípravě Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 200g tmavé čokolády na vaření, 100g bílé čokolády, 60g 100% tuku, 30g kakaa, višně naložené v rumu,  silikonové formičky na čokoládu, nebo plastová pláta z bonboniér..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.:Ćokoládu si s tukem a kakaem roztopíme ve vodní lázni. Totéž uděláme s bílou čokoládou.  Varianta I.  Do formiček nalejeme tmavou čokoládu až po okraj a vylejeme ji zpět do kastrůlu. Formu s čokoládou, která ulpí na bocích formiček díme do ledničky. Mezitím si připravíme naložené višně v rumu. Jakmile je čokoláda v lednici pořádně ztuhlá, naplníme formičky višněmi a zalejeme až po okraj a dáme opět do lednice.  Varianta II.  Opět nalijeme tmavou čokoládu do rormiček a opět ji vylijeme a dáme do lednice. jakmile ztuhne, nalijeme do formiček bílou čokoládu asi 2 mm pod okraj a zbytek zalijeme opět tmavou čokoládou a dáme ztuhnout. Vzniknou nám bonbóny plněné bílou čokoládou.  Varianta III.  Do formiček nalijeme půl tmavé a půl bílé čokolády.    Můžeme různě experimentovat. Napadlo mne naplnit bonbóny i vaječným koňakem, určitě by to šlo.
 
 Poznámka k receptu na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.:
 Objednala jsem si nějaké silikonové formičky. Link na ně mi poslala Cathleen. Také s bonboniérou mne inspirovala Cathleen, tak snad se nebude zlobit, její recept samozřejmě přidávám jako podobný.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: podle chuti                      Datum vložení: 14.03.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ostatní 
                      Suroviny: 200g tmavé čokolády na vaření, 100g bílé čokolády, 60g 100% tuku, 30g kakaa, višně naložené v rumu,  silikonové formičky na čokoládu, nebo plastová pláta z bonboniér. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra ii.,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |