|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhemRecept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
        K přípravě Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 600g brambor  200ml vývaru  2 šalotky  1 lžíce jablečného octa  2 lžíce dýňového oleje  2 lžíce řepkového oleje  1 lžíce dijonské hořčice  petrželka  sůl, pepř    4 vykuchaní pstruzi  100g másla  1 lžíce  tymiánu  sůl, pepř    citrónová šťáva na zakápnutí.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhemRecept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem:Máslo o pokojové teplotě utřeme se solí, pepřem a čerstvým tymiánem. Takto připraveným máslem potřeme rybky a dáme máslo i do bříška. Na  pánvi si pstruhy krátce opečeme z obou stran, přendáme na pekáček a pečeme 10-15min při 220°C (podle velikosti rybiček).  Brambory si opláchneme a uvaříme ve slupce. Scedíme a hned, jak půjdou držet v ruce, je oloupeme. Nakrájíme na asi 1cm silná kolečka a opatrně dáme do mísy. Zalijeme teplým vývarem. Přidáme nakrájenou šalotku, ocet, oba druhy oleje a hořčici. Opatrně promícháváme, aby se vše spojilo a brambory se „napily” vývaru. Chvíli to trvá, ale buďte trpěliví. Podle chuti osolíme, opepříme a přídáme nasekanou čerstvou petrželku. Salát nesmí plavat, ale brambory nesmí být ani nasucho. Před podáváním je dobré nechat salát alespoň 1hod odležet v lednici.
 
 Poznámka k receptu na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem:
 http://www.facebook.com/dlabemesmishkou    Dala jsem do sekce Bramborových jídel, protože v hlavní roli je ten salát, ale kdyžtak to upravím, to není problém =)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: MishkaCZ                      Datum vložení: 16.06.2014                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Bramborová jídla 
                      Suroviny: 600g brambor  200ml vývaru  2 šalotky  1 lžíce jablečného octa  2 lžíce dýňového oleje  2 lžíce řepkového oleje  1 lžíce dijonské hořčice  petrželka  sůl, pepř    4 vykuchaní pstruzi  100g másla  1 lžíce  tymiánu  sůl, pepř    citrónová šťáva na zakápnutí |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |