|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vánoční polévka TatraRecept na Vánoční polévka Tatra je zařazen v kategorii polévky.
        K přípravě Vánoční polévka Tatra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 300 g  kapra půleného očištěného, 1 ks hlavy kapra, 1 cibule, 200 g mrkve, 100 g celeru, 100 g petržele, 50 g pórku, 50 ml Tatra Grand, 50 ml Tatra šlehačka, 30 g másla, mouka hladká, nudlové těsto z 1/2 vejce, 80 g mlíčí, 30 g veky, 20 g smetany, 1/2 vejce, pažitka, sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vánoční polévka TatraRecept na Vánoční polévka Tatra:Hlavu z kapra a rozkrojenou cibuli dáme vařit. Po 20 minutách varu přidáme osolené porce kapra, ztlumíme  a necháme "táhnout" 8 - 10 minut. Do scezeného vývaru zašleháme Tatru šlehačku a Tatru Grand, smíchané se lžičkou mouky. Povaříme 20 minut. Nakrájenou zeleninu uvaříme zvlášť.   Náplň:  Veku nakrájíme na kostičky, zalijeme vejcem rozmíchaným ve smetaně, přidáme mlíčí, sůl a pažitku. Nudlové těsto rozválíme, nakrájíme na menší čtverce, do středu každého dáme lžičku náplně, pevně přimáčkneme, potřeme bílkem a vaříme v osolené vodě 5 - 7 minut. Před podáváním přidáme máslo, vložíme uvařenou zeleninu a porce kapra.
 
 Poznámka k receptu na Vánoční polévka Tatra:
 K receptu nejsou žádné komentáře.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vánoční polévka Tatra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: 700413                      Datum vložení: 31.07.2012                      Počet porcí: 700413                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Polévky 
                      Suroviny: 300 g  kapra půleného očištěného, 1 ks hlavy kapra, 1 cibule, 200 g mrkve, 100 g celeru, 100 g petržele, 50 g pórku, 50 ml Tatra Grand, 50 ml Tatra šlehačka, 30 g másla, mouka hladká, nudlové těsto z 1/2 vejce, 80 g mlíčí, 30 g veky, 20 g smetany, 1/2 vejce, pažitka, sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vánoční polévka tatra,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vánoční polévka Tatra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vánoční polévka Tatra
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |