| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Tuniské kuře z Jižních Čech.
        Recept na Tuniské kuře z Jižních Čech. je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Tuniské kuře z Jižních Čech. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          Potřebujeme .    1 kuře cca  1.5 kg   2 větší  cibule   1 paličku  česneku  2 červené papriky  2 žluté  papriky   2 zelené papriky   2 velká rajčata   6 velkých brambor  4 bobkové list   4 nová  koření   Slunečnicový olej , podle potřeby   Sůl , pepř,.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Tuniské kuře z Jižních Čech.
      Recept na Tuniské kuře z Jižních Čech.: Kuře očistíme, opláchneme a rozsekáme na kousky – podle kloubů. Křídla v rameni, stehna každé na dva kousky v kloubech, prsa na čtyři díly.  Osolíme, opepříme a  vložíme do pekáče.   Cibule oloupeme, nakrájíme na kusy a přidáme ke kuřeti.  Česnek nasekáme na větší kousky, papriky očistíme a nakrájíme na široké nudle a také vložíme do pekáče. Rajčata spaříme, oloupeme, nasekáme a spolu s očištěnými a na čtvrtky nakrájenými bramborami, také dáme na porce kuřete. Přidáme koření  a  přelijeme olejem. Přiklopíme druhým dílem pekáče a dáme péct do trouby cca 220°C. Při pečení můžeme kontrolovat a případně podlévat vývarem anebo horkou vodou. Já nepodlévám, pekáče mi těsní a šťáva se neodpařuje. Po hodině a půl je hotovo. Nandáme na talíře od vší té dobroty přiměřeně a podáváme. Myslíme i na sebe. Jsou tam brambory a tak příloha není nutná.
  Poznámka k receptu na Tuniské kuře z Jižních Čech.: Dík náhodným receptům!!!!! Tohle mi uniklo a přitom       
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tuniské kuře z Jižních Čech., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: jan.alois  (Honza Alois)                      
 - Datum vložení: 22.04.2010                      
 - Počet porcí: 6 porcí                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      
 - Suroviny: Potřebujeme .    1 kuře cca  1.5 kg   2 větší  cibule   1 paličku  česneku  2 červené papriky  2 žluté  papriky   2 zelené papriky   2 velká rajčata   6 velkých brambor  4 bobkové list   4 nová  koření   Slunečnicový olej , podle potřeby   Sůl , pepř,
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tuniské kuře z jižních Čech.,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tuniské kuře z Jižních Čech. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tuniské kuře z Jižních Čech.
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |