|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Třísýrové bobkyRecept na Třísýrové bobky je zařazen v kategorii slané pečivo.
        K přípravě Třísýrové bobky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 150 g hladké mouky  půl balíčku prášku do pečiva  1 žloutek  1 ks - 120g hermelínu   120 g niva  50 g eidam  3 polévkové lžíce jogurtu /já použila řecký - hustý/  sůl dle chuti    na potření:  1 celé vejce rozešlehané  na posyp: kmín,paprika, sekané mandle, provensálské bylinky,hrubá sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Třísýrové bobkyRecept na Třísýrové bobky:Mouku přesejeme do mísy, přidáme všechny ostatní ingredience. Sýry nastrouháme na hrubo na struhadle /slzičkovém/. Vše dohromady propracujeme a rozdělíme na 4 ks. Každý kousek vyválíme do válečku asi 2,5 cm v průměru a z válečku nakrájíme asi 1,5 cm kousky, ze kterých utvoříme kuličky. Kuličky zploštíme širokým nožem na placičky, které potřeme rozešlehaným vejcem sypeme kmínem, seknými mandlemi, paprikou nebo provensálským kořením. Klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 st. asi 15 minut. Já jsem pekla na horkovzduchu. Každý se musí řídit svou troubou.     Upečené necháme vychladnout a může podávat k vínku nebo pivku.
 
 Poznámka k receptu na Třísýrové bobky:
 sýrové bobky krásně vyskočí a jsou moc dobré. Na tomto receptu je fajn, že do hodiny máte slané pohoštění na stole.         recept mám od tety
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Třísýrové bobky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: jarka skrobakova  (Jarmila Škrobáková)                      Datum vložení: 07.10.2013                      Počet porcí: 55 ks                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Slané pečivo 
                      Suroviny: 150 g hladké mouky  půl balíčku prášku do pečiva  1 žloutek  1 ks - 120g hermelínu   120 g niva  50 g eidam  3 polévkové lžíce jogurtu /já použila řecký - hustý/  sůl dle chuti    na potření:  1 celé vejce rozešlehané  na posyp: kmín,paprika, sekané mandle, provensálské bylinky,hrubá sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na třísýrové bobky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Třísýrové bobky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Třísýrové bobky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |