|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na TatarákRecept na Tatarák je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Tatarák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Na tatarák budete potřebovat :     300g zadní hovězí/svíčková  2 žloutky  česnek  cibule  hořčice  kečup  drcený kmín, sůl, pepř, chilli, worchestova omáčka ...  topinky potřené česnekem.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na TatarákRecept na Tatarák:Jsou dva způsoby jak maso připravit : 1) škrábání                                                              2) umletí    1) maso bude dokonale odblaněno, bude křehké, jako pasta. Jediná nevýhoda je snad čas. Na 300g masa si přichystejte pevné nervy asi na 1,5 hodinové škrábání.     2) ušetříte sice čas, ale ochudíte se o chuť.      Takže, pokud už jste si maso připravili způsobem č.1 nebo 2 začneme s dochucováním. Každý jedinec má své chutě, proto záleží čistě jen na vás, co do tataráku šoupnete. Cibuli nakrájejte opravdu velmi na jemno, přidejte 2 žloutky a pak už jen dochucujte a ochutnávejte, jak nejlíp Vám chuť sedí.    Jakmile budete se vším hotovi, nechte tatarák chvilku odpočinout v ledničce a vrhněte se na topinky! Osmažte je na oleji, po vyjmutí je osušte v kuchyňských útěrkách a potřete česnekem.    Teď přichází nejlepší chvíle - natírání tataráku na ještě teplou topinku a šup s tím do pusy! :)))
 
 Poznámka k receptu na Tatarák:
 btw. Já si ještě tatarák potírám tatarkou! Nejenže tyhle slova k sobě pasují, ale chuti se pak nedá prostě už nic vytknout!    http://vareni-s-laskou.blogspot.cz/2012/10/nezdrav...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatarák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: hanneton  (Aneta Ch.)                      Datum vložení: 23.12.2012                      Počet porcí: cca. 10-12                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: Na tatarák budete potřebovat :     300g zadní hovězí/svíčková  2 žloutky  česnek  cibule  hořčice  kečup  drcený kmín, sůl, pepř, chilli, worchestova omáčka ...  topinky potřené česnekem |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatarák,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatarák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatarák
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |