|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Sytá Holandská polévkaRecept na Sytá Holandská polévka je zařazen v kategorii polévky.
        K přípravě Sytá Holandská polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 200-300 g mletého masa, 1 cibule, 2 stroužky česneku, kus póru, 2 větší brambory, mražená(nebo čerstvá)zelenina, která obsahuje co nejvíce druhů, majoránka, masox(nedávala jsem, ale má tam být), pepř, sůl, petrželka, 1 lžička mleté papriky, polévkové  koření dle chuti každého, trošku olivového oleje,  a přid asůl..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Sytá Holandská polévkaRecept na Sytá Holandská polévka:Brambory si uvaříme zvlášť, nakrájené na kousky ve slané vodě, mleté maso si osmažíme na minimálním množství oleje, hodně ho mícháme, aby se nám rozdělovalo, pak ho dáme do hrnce s horkou vodou, pěkně si ho rozmícháme, přidáme cibuli na drobno krájenou, česnek na plátky, pórek na kroužky, hodně zeleniny, koření-majoránku, pepř, papriku, trochu osolíme a vaříme na mírnější teplotě. Ke konci přidáme uvařené brambory i s vodou, ve které se vařily, dochutíme, kdo chce dá masox, ještě povaříme, vypneme a posypeme petrželkou.
 
 Poznámka k receptu na Sytá Holandská polévka:
 Polévku dělávám vždy, když vařím jídlo z mletého masa. Kus si ho nechám na straně a druhý den je tato polévka. Nevím odkud pochází recept, mám ho napsaný v sešitě a polévka je velmi chutná a hodně zasytí!
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sytá Holandská polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      Datum vložení: 02.04.2012                      Počet porcí: 3 litry                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Polévky 
                      Suroviny: 200-300 g mletého masa, 1 cibule, 2 stroužky česneku, kus póru, 2 větší brambory, mražená(nebo čerstvá)zelenina, která obsahuje co nejvíce druhů, majoránka, masox(nedávala jsem, ale má tam být), pepř, sůl, petrželka, 1 lžička mleté papriky, polévkové  koření dle chuti každého, trošku olivového oleje,  a přid asůl. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sytá holandská polévka,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sytá Holandská polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sytá Holandská polévka
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |