Recept na Středomořský těstovinový salát podle Jeny
        Recept na Středomořský těstovinový salát podle Jeny je zařazen v kategorii studená kuchyně.
        K přípravě Středomořský těstovinový salát podle Jeny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          250 g těstovin fusilli  150 g sušených rajčat v oleji  2 lžíce kaparů v nálevu z vinného octa  2 lžíce aceto balsamico  1/2 pórku  150 g ricotty  150 g majonézy  100 g nivy  2 stroužky česneku  2 lžíce sekané hladkolisté petrželky  olivový olej  pepř  sůl.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Středomořský těstovinový salát podle Jeny
      Recept na Středomořský těstovinový salát podle Jeny: Pórek nakrájíme na vlasové nudličky a osolíme, aby trochu zavadnul. Přidáme nakrájená sušená rajčata i s olejem, kapary i s nálevem, balsamico a promícháme. Těstoviny uvaříme na skus, scedíme a přidáme k ostatnímu. Promícháme, necháme vychladnout, přikryjeme potravinovou fólií a uložíme přes noc do ledničky.  Druhý den smícháme ricottu s majonézou a jemně nastrouhanou nivou, přidáme petrželku, trochu olivového oleje, česnek utřený se solí a pepř.  Vše smícháme dohromady a necháme proležet.
  Poznámka k receptu na Středomořský těstovinový salát podle Jeny: Tento báječný salát jsem si zamilovala před lety na www. Labužník. Za tu dobu jsem ho mírně upravila a předkládám svoji verzi.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Středomořský těstovinový salát podle Jeny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Eliza                      
 - Datum vložení: 11.06.2011                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Studená kuchyně 
                      
 - Suroviny: 250 g těstovin fusilli  150 g sušených rajčat v oleji  2 lžíce kaparů v nálevu z vinného octa  2 lžíce aceto balsamico  1/2 pórku  150 g ricotty  150 g majonézy  100 g nivy  2 stroužky česneku  2 lžíce sekané hladkolisté petrželky  olivový olej  pepř  sůl
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na středomořský těstovinový salát podle jeny,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Středomořský těstovinový salát podle Jeny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Středomořský těstovinový salát podle Jeny
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |