|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Snadná, rychlá rajská s kuřecím masemRecept na Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem je zařazen v kategorii pro začátečníky.
        K přípravě Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 kuřecí prsní řízky  1 větší rajský protlak (asi 5 lžic)  2 lžíce másla  1 lžíce olivového oleje  3 lžíce hladké mouky  hovězí vývar (cca 500 ml)   bobkový list (2ks)  nové koření (6ks)  celý pepř (6ks)  kousek celé  skořice  ocet   cukr  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Snadná, rychlá rajská s kuřecím masemRecept na Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem:Každý řízek rozkrájíme asi na pět proužků. V kastrůlku nebo hlubší  pánvi zahřejeme máslo a olivový olej a asi deset minut kuřecí maso opékáme. Maso posuneme na kraj, výpek zaprášíme moukou, osmahneme dozlatova a zalijeme horkým vývarem. Prošleháme, přidáme rajský protlak a koření a pro začátek kostku cukru a lžičku octa.  Zmírníme teplotu na minimum a dvacet minut zvolna dusíme. Hlídáme a občas promícháme, případně dolijeme trochu horkého vývaru.  Hotovou omáčku doladíme solí, octem a cukrem podle chuti a odstraníme celou skořici, nové koření, bobkový list a pepř.  Podáváme s těstovinami, které jsme si mezitím připravili podle návodu na obalu.
 
 Poznámka k receptu na Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem:
 Zkuste místo samotné skořice trochu koření do perníku, dostanete tu správnou trochu perníkovou chuť, jako když moje maminka zahuštovala rajskou perníkem
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 22.08.2011                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pro začátečníky 
                      Suroviny: 4 kuřecí prsní řízky  1 větší rajský protlak (asi 5 lžic)  2 lžíce másla  1 lžíce olivového oleje  3 lžíce hladké mouky  hovězí vývar (cca 500 ml)   bobkový list (2ks)  nové koření (6ks)  celý pepř (6ks)  kousek celé  skořice  ocet   cukr  sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na snadná, rychlá rajská s kuřecím masem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Snadná, rychlá rajská s kuřecím masem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |