|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pstruh na papriceRecept na Pstruh na paprice je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Pstruh na paprice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 pstruh, 2 zelené papriky, 2 vetvičky čerstvého  tymiánu, 1 cibuľa, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica mletej červenej papriky, 2 lyžice masla, pol pohára mlieka, soľ.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pstruh na papriceRecept na Pstruh na paprice:Pstruha umyjeme, odrežeme plutvy, chvost a hlavu.  Múku zmiešame s mletou paprikou a pstruha v tejto zmesi obalíme. Zvnútra ho osolíme a vložíme 1 vetvičku tymiánu.   Na 1 lyžici masla opražíme pstruha z oboch strán asi po 2 minútach.  Na druhej lyžici masla orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na pásiky narezanú papriku a opäť restujeme asi 2 min. Osolíme a vložíme opečené pstruha aj s výpekom, prídáme 2. vetvičku tymiánu. Podlejeme trochou horúcej vody a dusíme 10 minút.   Potom pstruha vyberieme a udržiavame v teple. Vyberieme vetvičku tymiánu. V mlieku rozhabarkujeme múku s mletou paprikou, čo ostala po obalení pstruha, a paprikovú omáčku zahustíme. Podľa potreby dosolíme a krátko povaríme.   Pstruha podávame s omáčkou a nokami.
 
 Poznámka k receptu na Pstruh na paprice:
 Pstruha milujeme na všechny způsoby
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na paprice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: tejaja                      Datum vložení: 21.09.2014                      Počet porcí: 1                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 1 pstruh, 2 zelené papriky, 2 vetvičky čerstvého  tymiánu, 1 cibuľa, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica mletej červenej papriky, 2 lyžice masla, pol pohára mlieka, soľ |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na paprice,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na paprice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na paprice
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |