|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévceRecept na Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 250 g gulata ryza  1 velka cervena cibula  6 strucikov cesnak  dve hrste mrazeny hrasok (mozete pouzit aj zeleninu uvarenu v polievke)  dve hrste nasekana koriandrova vnat  2 velke orechy maslo  4 lyzice olej  100 ml pasirovane paradajky  1 liter polievkovy vyvar  uvarene kuracie suciastky z polievky  2 CL sol  2 CL cerstvo mlete korenie.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévceRecept na Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce:Cibulu a cesnak ocistime a nasekame.  V rajnici rozohrejeme maslo s olejom a orestujeme na nom do omaknutia cibulu s cesnakom. Staci len kym zavonia, nerestujeme do zlata. Mozeme pouzit aj stiplavu papricku, ale ja som dala varit feferonku do polievky, tak ze som mala pikantny vyvar. Tento zaklad posolime 2 CL soli.  Suchu, nepreplachnutu (!!) ryzu pridame na cibulovy zaklad a dobre premiesame a kratko orestujeme.  Zakladom pilavu je, aby sa ryza neprazila, ale skutocne sa prevalova v maslovom oleji. Ako vidite tak ja som pouzila dlhozrnnu ryzu…nemala som gulatu, ale skutocne je tato gulata lepsia, je lepivejsia.  Vsetko prelozime do hlbokeho pekaca.    Na oleji oprazime kuracie kusy z polievky, aby chytili farbu.  Na ryzu v pekaci, vysypeme nasekanu koriandrovu vnat (spokojne moze byt aj petrzlenova), posypeme mrazenym hraskom (alebo kuskami zeleniny z polievky) a polozime navrch opecene kusky kurata.  Pasirovane paradajky rozmiesame s vyvarom a vylejeme do pekaca. Ja som neodhadla moju zapekaciu nadobu a nezmestilo by sa mi vsetko, tak som vyliala najprv tolko, kolko sa mi zmestilo a po vsiaknuti som doliala ostatok.    Pekac polozime na plech a dame do vyhriatej rury na 200 stupnov. Pecieme nezakryte asi hodinu. Ja som, po pol hodine, mala tekutinu uz vsiaknutu, tak som doliala ostatok. Za nejakych 15 minut som mala uz hotovo. Takze som nepiekla ani tu hodinu.    Pred podavanim som to este posypala sekanymi bylinkam a podavala s uhorkovym salatom.
 
 Poznámka k receptu na Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce:
 Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na  http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2626
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: vybusna                      Datum vložení: 01.06.2014                      Počet porcí: 4 porcie                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 250 g gulata ryza  1 velka cervena cibula  6 strucikov cesnak  dve hrste mrazeny hrasok (mozete pouzit aj zeleninu uvarenu v polievke)  dve hrste nasekana koriandrova vnat  2 velke orechy maslo  4 lyzice olej  100 ml pasirovane paradajky  1 liter polievkovy vyvar  uvarene kuracie suciastky z polievky  2 CL sol  2 CL cerstvo mlete korenie |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pilaf s kuřecím masem  uvařeným v polévce
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |