|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pikantní bůček pečený nad bramboryRecept na Pikantní bůček pečený nad brambory je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Pikantní bůček pečený nad brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1kg bůčku vcelku bez kůže  čerstvý  tymián a  rozmarýn  pepř  sůl   na potření:  1PL medu  1PL dijónské hořčice  1PL sójové omáčky  chilli     Na brambory:  1kg brambor nakrájených na tenké plátky  1 velká cibule  3 stroužky česneku  4  bobkové listy  tymián a rozmarýn  pepř  sůl  1/2 l drůbežího vývaru.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pikantní bůček pečený nad bramboryRecept na Pikantní bůček pečený nad brambory:Nakrájené brambory rozprostřeme na plech, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, česnek, bylinky, osolíme, opepříme, vše promícháme a zalijeme vývarem. Dáme do vyhřáté trouby na 170C na spodní příčku.  Maso ze strany pod kůží nařežeme do mřížky, vetřeme do něho sůl, pepř a nasekané bylinky, zbytek stran osolíme. Vložíme na střední příčku na mřížku tak, aby šťáva kapala do brambor.  Vše pečeme pomalu 3 hodiny.  Nakonec z uvedených surovin vymícháme marinádu, kterou maso potřeme a necháme dopéct kůrčičku.  Brambory díky šťávě z masa mají vynikající chuť.
 
 Poznámka k receptu na Pikantní bůček pečený nad brambory:
 Inspirace ze starého vydání časopisu Albert (asi)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní bůček pečený nad brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: 1974andrea                      Datum vložení: 18.01.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 1kg bůčku vcelku bez kůže  čerstvý  tymián a  rozmarýn  pepř  sůl   na potření:  1PL medu  1PL dijónské hořčice  1PL sójové omáčky  chilli     Na brambory:  1kg brambor nakrájených na tenké plátky  1 velká cibule  3 stroužky česneku  4  bobkové listy  tymián a rozmarýn  pepř  sůl  1/2 l drůbežího vývaru |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní bůček pečený nad brambory,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní bůček pečený nad brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní bůček pečený nad brambory
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |