|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzenéhoRecept na Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 vykostěná kuřená stehna i s kůží  sůl, pepř, mletá paprika, 1 cibule  olej na  pekáček  8 plátků uzené domácí anglické slaniny  2 domácí uzené klobásky  1 větší mrkev, 2 rajčata, 4 pol. lž. kečupu, worchester.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzenéhoRecept na Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného:Vykostěná kuřecí stehna osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou.   V pekáčku rozehřejeme olej, osmažíme na něm cibuli nakrájenou na půlkolečka spolu s kolečky klobásky dohněda, pak vložíme plátky masa a opečeme je z obou stran dozlatova. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájená rajčata, kečup a zakápneme worchestrem, promícháme, popř. dosolíme. Maso obrátíme kůží nahoru, aby se v troubě upekla křupavá kůrčička a vložíme plátky anglické slaniny.  Jako příloha jsou vhodné vařené brambory, ale výtečné by to bylo i s chlebem.  Troubu rozehřejeme na 200 st. a pekáček z plotny  vložíme do trouby a pečeme asi necelou půlhodinu. Můžeme nepatrně podlít vodou.
 
 Poznámka k receptu na Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného:
 Tento recept je výsledkem náhlé improvizace. Opravdu jsem nad těmi stehýnky stála hodně dlouho a bez nápadu...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: ivulinka  (Ivana)                      Datum vložení: 01.07.2011                      Počet porcí: 4 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 4 vykostěná kuřená stehna i s kůží  sůl, pepř, mletá paprika, 1 cibule  olej na  pekáček  8 plátků uzené domácí anglické slaniny  2 domácí uzené klobásky  1 větší mrkev, 2 rajčata, 4 pol. lž. kečupu, worchester |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená kuřecí stehna s vůní domácího uzeného
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |