|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pangasius v zeleniněRecept na Pangasius v zelenině je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Pangasius v zelenině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 3 filety z pangase-cca 600 g  2 cm široký plátek másla  3 větší žampiony  3 větší stroužky česneku  1 červená cibule  4 řapíky celeru  4 pl chilli sladké omáčky  ¼ masité červené papriky  ¼ masité žluté papriky  sůl,mletý pepř  trochu citronové šťávy  čerstvá zelená petrželka na ozdobu.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pangasius v zeleniněRecept na Pangasius v zelenině:Filety osušíme, lehce osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a necháme chvíli odpočinout.  Mezitím si nakrájíme všechnu zeleninu.Žampiony na širší plátky, řapíky celeru, cibuli a česnek na tenké půlkolečka a obě papriky na drobné kostičky.  Do větší  pánve si dáme rozehřát máslo na které vložíme odpočaté filety a necháme prudce po obou stranách zatáhnout. Přidáme pokrájenou zeleninu, chilli omáčku, podlijeme 1dl horké vody a pod poklicí na mírném plameni dusíme 15minut. Poté poklici odstraníme, puštěnou šťávu na silnějším plameni zredukujeme na námi požadovanou hustotu a dle potřeby přisolíme.  Podáváme s vařenými bramborami, posypané čerstvou petrželkou.
 
 Poznámka k receptu na Pangasius v zelenině:
 Chtěli jsme jíst také jednou "zdravě":-)ale nějak mi nesedí ta chuť pangase.Sice jsme si pochutnali, ale příště zvolím jiný druh rybičky,kde je cítit ta rybina(nejraději máme filety ze štikozubce).
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius v zelenině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      Datum vložení: 11.08.2012                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 3 filety z pangase-cca 600 g  2 cm široký plátek másla  3 větší žampiony  3 větší stroužky česneku  1 červená cibule  4 řapíky celeru  4 pl chilli sladké omáčky  ¼ masité červené papriky  ¼ masité žluté papriky  sůl,mletý pepř  trochu citronové šťávy  čerstvá zelená petrželka na ozdobu |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius v zelenině,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius v zelenině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius v zelenině
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |