|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinemRecept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem je zařazen v kategorii těstoviny.
        K přípravě Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 400 g vaječných nudlí  300 g zelených fazolových lusků  1 lžíce másla  5 stroužků česneku  4 lžíce jemně nastrouhaného pecorina  sůl    na omáčku demi glace:    50 g másla  1 malá cibule  100 g slaniny  50 g hladké mouky  500 ml masového vývaru  1  bobkový list  2 stonky  tymiánu  stonek petrželky  kousíček celeru (asi jako 1 článek prstu)  1 lžička rajského protlaku  70 ml kvalitního červeného vína.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinemRecept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem:Nejdříve připravíme omáčku; na másle orestujeme kostičky slaniny a čtvrtky cibule, vyjmeme a uschováme. Výpek zasypeme moukou a umícháme hnědou jíšku. Zalijeme chladným vývarem, vrátíme opečenou cibuli a slaninu, přidáme bylinky, celer a rajský protlak. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu, stáhneme na nejnižší teplotu a necháme asi hodinu lehce probublávat. Poté přecedíme a dochutíme vínem.    Uvaříme nudle podle návodu na obalu. V  pánvi rozpálíme máslo a orestujeme na něm plátky česneku (nesmí zhnědnout). Jakmile se začne zlehka barvit, přisypeme pokrájené fazolky, orestujeme, osolíme, trochu podlijeme a dusíme na skus.   Hotové promícháme s horkými těstovinami a omáčkou a ještě prohřejeme.  Před podáváním posypeme jemně nastrouhaným sýrem pecorino.
 
 Poznámka k receptu na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem:
 Je to moc dobré, díky za recept  Těstoviny miluji a obzvlášť když je k nim výborná  omáčka....
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 21.11.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Těstoviny 
                      Suroviny: 400 g vaječných nudlí  300 g zelených fazolových lusků  1 lžíce másla  5 stroužků česneku  4 lžíce jemně nastrouhaného pecorina  sůl    na omáčku demi glace:    50 g másla  1 malá cibule  100 g slaniny  50 g hladké mouky  500 ml masového vývaru  1  bobkový list  2 stonky  tymiánu  stonek petrželky  kousíček celeru (asi jako 1 článek prstu)  1 lžička rajského protlaku  70 ml kvalitního červeného vína |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |