| Recept na Mleté maso v pórkuRecept na Mleté maso v pórku je zařazen v kategorii mleté maso.
        K přípravě Mleté maso v pórku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 500 g mletého masa mix  1 celý tenčí pórek  1 plechovka červených fazolí  1 větší cibule  staročeské  koření  trocha oleje na  pánev  pár cherry rajčátek.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Mleté maso v pórkuRecept na Mleté maso v pórku:Na ppánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a staročeské koření a chvíli restujeme. Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka rozkrájená na čtvrtky a úplně poslední přidáme fazole, které jsme propláchli ve studené vodě. Opatrně vše promícháme, dochutíme podle potřeby a podáváme s bramborami nebo chlebem.
 
 Poznámka k receptu na Mleté maso v pórku:
 U nás mleté maso frčí celkem častoje to zajímavý receptík,který určitě vyzkoušímBodík je na cestě+
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mleté maso v pórku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: HankaPu                      Datum vložení: 28.10.2009                      Počet porcí: 2 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Mleté maso 
                      Suroviny: 500 g mletého masa mix  1 celý tenčí pórek  1 plechovka červených fazolí  1 větší cibule  staročeské  koření  trocha oleje na  pánev  pár cherry rajčátek |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mleté maso v pórku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mleté maso v pórku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mleté maso v pórku
 
 
 | 
    
      | 
 |