| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Melounový cheesecake
        Recept na Melounový cheesecake je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
        K přípravě Melounový cheesecake budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          Na základ:  krabice sušenek "esíček"  máslo - asi 2-3 cm (cca 8 dkg)  Na krém:  1 vanička mascarpone  domácí lučina (překapaná ze dvou velkých jogurtů)  1/4 melounu středně velkého, pokud možno bezsemenného  pár lžic hnědého cukru  1 balení želatiny (z Lidlu)  1 balení želatinového ztužovače.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Melounový cheesecake
      Recept na Melounový cheesecake: Z rozmixovaných (rozdrcených) sušenek a másla zpracujte základ, který namačkejte do formy - mám formu velkou 26 cm, můžete použit i menší nebo více sušenek, základ je vysoký cca 0,5 cm, ale stačí to.  Dejte chladit.  Na krém si vymíchejte mascarpone s lučinou.   Meloun pokrájejte a v případně, že nemáte bezsemenný, zbavte pecek a rozmixujte.  Rozmixovaný meloun zahřejeme, nasypeme cukr dle chuti (určitě ne moc, meloun je sladidlo sám o sobě) odstavíme a přidáme želatinu a necháme vychladnout. Rozmixovaného melounu je cc 1 litr.  Vychladlou melounovou směs vlijte k té jogurtové, promíchejte. Dle návodu si připravte želatinový ztužovač a do směsi vmíchejte - já vše šlehala. Ihned vlijeme na připravený základ.  A teď už jenom chladíme, chladíme a chladíme. Budete překvapeni, jak to ztuhne rychle, po pár hodinkách už si můžete pochutnávat na růžovém dortu :-)
  Poznámka k receptu na Melounový cheesecake: Pokud přemýšlíte, co sladkého kromě zmrzliny by vás mohlo v letních dnech osvěžit, pak je to rozhodně tenhle cheesecake. Díky melounu je úžasně nadýchaný a lehký. A co víc, je to i s bonusem, především pro milovníky růžové barvy.    Zdroj: kulturní kulinárium      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Melounový cheesecake, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: hosta                      
 - Datum vložení: 20.10.2014                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené 
                      
 - Suroviny: Na základ:  krabice sušenek "esíček"  máslo - asi 2-3 cm (cca 8 dkg)  Na krém:  1 vanička mascarpone  domácí lučina (překapaná ze dvou velkých jogurtů)  1/4 melounu středně velkého, pokud možno bezsemenného  pár lžic hnědého cukru  1 balení želatiny (z Lidlu)  1 balení želatinového ztužovače
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na melounový cheesecake,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Melounový cheesecake - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Melounový cheesecake
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |