|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Kuřecí sádlo - jeho zpracováníRecept na Kuřecí sádlo - jeho zpracování je zařazen v kategorii pro začátečníky.
        K přípravě Kuřecí sádlo - jeho zpracování budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 sádlo vyndané z kuřete  trocha vody.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Kuřecí sádlo - jeho zpracováníRecept na Kuřecí sádlo - jeho zpracování:V poslední době dosti často koupím kuře nebo jeho díly, které přímo oplývají sádlem.   Původně jsem ho vyhazovala,ale teta mi poradila,že i toto sádlo lze vyškvařit a dále používat; moc dobré je přidávat ho do těsta na buchty - jsou potom křehčí.  Tak tedy jak na to:  Kuře opláchnu a vytrhám z něj většinu sádla - nejvíce bývá v zadní části trupu. Dám do kastrůlku, podliji lžicí vody a na malém plameni nechám škvařit za občasného míchání. Podle potřeby část tekutého sádla sliji, zbytek nechám škvařit dál. Když škvarečky začínají růžovět,vyberu ty větší kusy, rozkrájím je na drobno,vrátím zpět a doškvařím. Pak sádlo scedím,škvarečky vymačkám a obojí používám stejně jako sádlo a škvarky vepřové.    I toto sádlo,stejně jako vepřové,lze také škvařit v mikrovlnce.  Nejprve na poloviční výkon a přikryté. Čas nastavím na 4-5 min.,pak promíchám,tekuté sádlo odliju a dál pokračuji stejně, dokud není sádlo zcela vyškvařeno.
 
 Poznámka k receptu na Kuřecí sádlo - jeho zpracování:
 Toto sádlo musí být v lednici - v pokojové teplotě je tekuté.  Škvaření sádla v mikrovlnce:  1/  http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=17489   2/  http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=434
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí sádlo - jeho zpracování, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Nadja  (Naďa)                      Datum vložení: 10.07.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pro začátečníky 
                      Suroviny: sádlo vyndané z kuřete  trocha vody |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí sádlo - jeho zpracování,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí sádlo - jeho zpracování - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí sádlo - jeho zpracování
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |