|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Kuřecí kousky v jemné omáčceRecept na Kuřecí kousky v jemné omáčce je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Kuřecí kousky v jemné omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 kuřecí prsa  3 pol. lž. olivového oleje, 2 pol. lž. hrubozrnné hořčice,  1 čaj. lž. HungariaReny  koření nebo jakékoliv jiné oblíbené - ostřejší, sůl,  10 cm pórku, 1 smetana na vaření, 1 pol. lž. hladké mouky,  na  pánev 2 pol. lž. oleje a 1 větší pol. lž. másla.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Kuřecí kousky v jemné omáčceRecept na Kuřecí kousky v jemné omáčce:Kuřecí prsa nakrájíme na proužky přes vlákno.  V misce smícháme olivový olej, hrubozrnnou hořčici, koření a špetku soli. Můžeme nechat chvilku uležet.  V pánvi rozehřejeme olej s máslem a maso zprudka opečeme po obou stranách doměkka, ne déle jak 10-15 minut. Pak maso vyjmeme a udržujeme ho v teple. Ve výpeku orestujeme nakrájený pórek, necháme vydusit všechnu vodu, přidáme hladkou mouku, necháme ji zasmahnout, do  pánve nalijeme smetanu, řádně promícháme a necháme 15 min. provařit, můžeme dosolit. Pokud je příliš hustá, malinko dolijeme mlékem.  Omáčku přelijeme do vyšší nádoby, rozmixujeme ji tyčovým mixérem, pak ji rozdělíme na talíře a na ni položíme teplé kousky masa.
 
 Poznámka k receptu na Kuřecí kousky v jemné omáčce:
 ivulinka: moc pěkný recept nakonec  jako vždy  já ho obodovala už dříve a nic nenapsala
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kousky v jemné omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: ivulinka  (Ivana)                      Datum vložení: 13.12.2011                      Počet porcí: 4 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 4 kuřecí prsa  3 pol. lž. olivového oleje, 2 pol. lž. hrubozrnné hořčice,  1 čaj. lž. HungariaReny  koření nebo jakékoliv jiné oblíbené - ostřejší, sůl,  10 cm pórku, 1 smetana na vaření, 1 pol. lž. hladké mouky,  na  pánev 2 pol. lž. oleje a 1 větší pol. lž. másla |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kousky v jemné omáčce,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kousky v jemné omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kousky v jemné omáčce
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |