|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krupava granolaRecept na Krupava granola je zařazen v kategorii ostatní.
        K přípravě Krupava granola budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 3,5 hrnku ovesnych vlocek  0,5 hrnku kokosu  3 lzice kokosoveho kremu  2 lzice hnedeho trtinoveho cukru  2 lzice javoroveho sirupu  3 lzicky sezamovych seminek  1 lzicka  skorice  2 hrsti sekanych mandli  1 hrst rozinek  1 hrst susenych fiku  1 hrst susenych merunek  1 hrst susenych svestek  vetsi spetka soli    (hrnek = 200 ml).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krupava granolaRecept na Krupava granola:V jedne mise smichame ovesne vlocky se sezamovymi seminky a skorici.    Kokosovy krem, cukr, javorovy sirup a sul promichame v jine misce.    Obe smesi spojime v jednu, poradne promneme, aby se vlocky stejnomerne obalily a rozlozime na velky plech vylozeny pecicim papirem. Vlozime do trouby vyhrate na 170 stupnu (horni a dolni ohrev) a zhruba 15 minut peceme. Behem peceni nekolikrat promichame, aby se granola nepripalila.    Po uplynuti doby ke smesi primichame posekane mandle a kokos. Vlozime zpet do trouby a dalsich 15 - 20 minut peceme (do krupava). Smes nekolikrat promichame.     K hotove granole primichame na drobne kousky nasekane susene ovoce.    Nechame vychladnout, pricemz nekolikrat promichame.    Skladujeme v nadobe s uzaverem a podle potreby pouzivame napr. do jogurtu, do moucniku, nebo jen tak :o).
 
 Poznámka k receptu na Krupava granola:
 Nádheré fotochutného mlsání
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krupava granola, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: aisha                      Datum vložení: 03.09.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ostatní 
                      Suroviny: 3,5 hrnku ovesnych vlocek  0,5 hrnku kokosu  3 lzice kokosoveho kremu  2 lzice hnedeho trtinoveho cukru  2 lzice javoroveho sirupu  3 lzicky sezamovych seminek  1 lzicka  skorice  2 hrsti sekanych mandli  1 hrst rozinek  1 hrst susenych fiku  1 hrst susenych merunek  1 hrst susenych svestek  vetsi spetka soli    (hrnek = 200 ml) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krupava granola,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krupava granola - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krupava granola
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |