|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krkovička po znojemskuRecept na Krkovička po znojemsku je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Krkovička po znojemsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 800g vepřové krkovice bez kosti (vcelku či plátky)  sůl  pepř   sladká paprika  olej  200ml smetany na vaření  4 kyselé okurky  3 cibule  2 lžíce hladké mouky  0,5l vývaru či 1 masox + 0,5l vody.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krkovička po znojemskuRecept na Krkovička po znojemsku:Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a na rozpáleném oleji osmahneme. Hotové plátky vyjmeme a udržujeme v teple.    Do výpeku dáme osmažit kolečka cibule, jakmile zezlátnou, přidáme 2 nahrubo nastrouhané okurky, krátce podusíme, zaprášíme moukou, orestujeme a podlijeme vývarem. Pokud není vývar, podlijeme vodou a přidáme masox. Směs necháme 10 min. provařit, přidáme smetanu a 2 okurky nakrájené na kolečka a opět necháme krátce provařit. Dochutíme solí, pepřem.    Podáváme s opečenými bramborami.
 
 Poznámka k receptu na Krkovička po znojemsku:
 Ivanko, to je zase bomba - krkovici dělávám s různými omáčkami, ale se znojemskou né, tak co nejdříve napravím
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička po znojemsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: isindy  (Ivana)                      Datum vložení: 23.03.2011                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 800g vepřové krkovice bez kosti (vcelku či plátky)  sůl  pepř   sladká paprika  olej  200ml smetany na vaření  4 kyselé okurky  3 cibule  2 lžíce hladké mouky  0,5l vývaru či 1 masox + 0,5l vody |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička po znojemsku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička po znojemsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička po znojemsku
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |