|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krkovice na zelíRecept na Krkovice na zelí je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Krkovice na zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 sterilizované zelí   cibule  česnek  kmín  pepř,sůl, nové  koření,  bobkový list, sušenou petrželku a libeček  2 dcl bílého vína  plnotučná hořčice  vepřová krkovice ( 4-5 plátků)  hladká mouka na obalení  sádlo.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krkovice na zelíRecept na Krkovice na zelí:Sterilizované zelí si nachystám do brutvanu (pekáče), vrstvu po celém dnu asi 3-4 cm, (kdo má rád i kysané je vynikající), do zelí přidám nadrobno cibuli, česnek, kmín, pepř, sůl, nové koření, bobkový list, sušenou petrželku a sušený libeček, trochu to promíchám načechrám a zalijem cca 2dl bílého vína (nejlepší je tramínem).   Maso, pořádný aspoň 2-3 široký fláky krkovičky trochu naklepu osolím, opepřím, potři plnotučnou hořčici, rozpálím  pánev se sádlem, maso ještě protočím v mouce a zprudka opeču a naskládám na to zelí, přidám trošku cibule nahoru a dám péct do trouby až je krkovička měkká, ze začátku může být pekáč přikrytý.
 
 Poznámka k receptu na Krkovice na zelí:
 zizala:  V Spanielsku je známe príslovie:  "Una imagen vale más que mil palabras",  co doslovne znamená:  "Jeden obraz stojí viac nez tisíc slov".  Inými slovami:  Jedna fotografia povie viac, nez tisíc slov.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice na zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Jarek71                      Datum vložení: 09.12.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: sterilizované zelí   cibule  česnek  kmín  pepř,sůl, nové  koření,  bobkový list, sušenou petrželku a libeček  2 dcl bílého vína  plnotučná hořčice  vepřová krkovice ( 4-5 plátků)  hladká mouka na obalení  sádlo |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice na zelí,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice na zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice na zelí
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |