|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Italské  bagetkyRecept na Italské  bagetky je zařazen v kategorii minutky.
        K přípravě Italské  bagetky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 bagetu   paradajky  strucik cesnaku  olivovy olej,sol,,oregano,,bazalku susenu,bazalku par listkov.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Italské  bagetkyRecept na Italské  bagetky:Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut..  Nakrajame paradajky na kocky,  cesnak, staci po nom raz zabit ,nepretlacat ani nekrajat,  paradajky polejeme olivovym olejom ,pridame sol, oregano,susenu bazalku, premiesame a nanesieme na pripecene bagetky a ozdobime listkami bazalky.
 
 Poznámka k receptu na Italské  bagetky:
 Klasická dobrota...přidala jsem jí obrázky.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italské  bagetky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: ondavlna                      Datum vložení: 11.10.2010                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Minutky 
                      Suroviny: bagetu   paradajky  strucik cesnaku  olivovy olej,sol,,oregano,,bazalku susenu,bazalku par listkov |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italské  bagetky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italské  bagetky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italské  bagetky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |