|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí s estragonovou omáčkouRecept na Hovězí s estragonovou omáčkou je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Hovězí s estragonovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500g hovězího masa ( nejlépe nízký nebo vysoký roštěnec)  150g slaniny  1PL nasekaného čerstvého estragonu ( nebo o trochu menší množství sušeného)  1PL dijonské hořčice  1 cibule  250ml smetany na vaření  200ml silného hovězího vývaru  olej  sůl, pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí s estragonovou omáčkouRecept na Hovězí s estragonovou omáčkou:Na oleji si zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a slaninu. Maso nakrájíme na cca 1cm silné plátky, osolíme, opepříme a potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme je na připravený základ a z obou stran je necháme zatáhnout. Mírně podlijeme, pouze na úroveň masa, pokud máme sušený estragon, v této fázi přidáme a pomalu dusíme do změknutí masa. Podle potřeby doléváme vývar. Pokud máme čerstvý estragon, přidáme ho posekaný, až když vyjmeme měkké maso. Chvilku povaříme a přilijeme smetanu, podle zvyklostí zahustíme, popř. dochutíme trochou hořčice nebo soli. Provaříme omáčku a vrátíme zpět maso.
 
 Poznámka k receptu na Hovězí s estragonovou omáčkou:
 Dana61:Danuš, prodávají semínka, ale dávej pozor, mají dva druhy, jeden francouzský ( ten je super) a pak ruský, a ten nemá vůbec žádnou chuť - ovšem, jako spravný Rus, je velmi odolný
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí s estragonovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: 1974andrea                      Datum vložení: 27.10.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 500g hovězího masa ( nejlépe nízký nebo vysoký roštěnec)  150g slaniny  1PL nasekaného čerstvého estragonu ( nebo o trochu menší množství sušeného)  1PL dijonské hořčice  1 cibule  250ml smetany na vaření  200ml silného hovězího vývaru  olej  sůl, pepř |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí s estragonovou omáčkou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí s estragonovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí s estragonovou omáčkou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |