|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí ragú a lasagneRecept na Hovězí ragú a lasagne je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Hovězí ragú a lasagne budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 olivový olej  1 nadrobno nakrájená cibule  2 stroužky nasekaného česneku  1  bobkový list  1  skořice celá  2 lžičky  tymiánu ( sušený nebo čerstvé lístky)  400 g plechovka krájených rajčat  1 šálek červeného vína nebo vody  500 g hovězího masa na dušení nakrájeného na kousky podle libosti  pepř  sůl  lasagne čerstvé nebo koupené v krabičce.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí ragú a lasagneRecept na Hovězí ragú a lasagne:Rozpálíme olivový olej, dáme cibuli a česnek a smažíme asi 5 minut, přidáme bobkový list, skořici a tymián a snažíme 1 minutu. Přidáme rajčata, víno a přivedeme k varu. Poté přisypeme maso , zamícháme , zmírníme plamen a zakryjeme pokličkou a dusíme asi 1 hodinu. Při této době asi 4x zamícháme a při úbytku tekutiny mírně podlijeme. Po této době sejmeme pokličku , plamen zvýšíme na maximum a povaříme za stálého míchání ještě 15 minut, aby omáčka zhoustla. Dochutíme pepřem a solí, zakryjeme a odstavíme.  Ve velkém hrnci uvedeme do varu osolenou vodu. čerstvé lasagne nakrájíme na 2 cm proužky, sušené nalámeme. Ve vroucí vodě je povaříme - čerstvé 2-3 minuty, až vyplavou na hladinu , sušené asi 5 minut na skus. Poté těstoviny slijeme a podáváme s hovězím ragú.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí ragú a lasagne, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: pbarva                      Datum vložení: 13.05.2011                      Počet porcí: 3                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: olivový olej  1 nadrobno nakrájená cibule  2 stroužky nasekaného česneku  1  bobkový list  1  skořice celá  2 lžičky  tymiánu ( sušený nebo čerstvé lístky)  400 g plechovka krájených rajčat  1 šálek červeného vína nebo vody  500 g hovězího masa na dušení nakrájeného na kousky podle libosti  pepř  sůl  lasagne čerstvé nebo koupené v krabičce |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí ragú a lasagne,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí ragú a lasagne - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí ragú a lasagne
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |