Recept na Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
        Recept na Francouzský guláš podle Anuše Kejřové je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Francouzský guláš podle Anuše Kejřové budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          600 g hovězí kližky  2-3 cibule  50 g přepuštěného másla  1 vrchovatá lžíce sladké mleté papriky  500 ml hovězího vývaru  1 lžíce hladké mouky  3 lžíce zakysané smetany  2 lžíce kaparů  100 ml červeného vína  pepř  sůl.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
      Recept na Francouzský guláš podle Anuše Kejřové: Cibuli pokrájíme na kostičky a opečeme ji na přepuštěném másle dorůžova. Přidáme mletou papriku, promícháme tak, aby rovnoměrně obalila cibulové kousky, a přidáme opepřené a lehce osolené kousky hovězího masa. Necháme je zatáhnout, zalijeme malým množstvím vývaru a necháme vydusit na tuk.   Zasypeme hladkou moukou, prosmahneme, podlijeme zbytkem vývaru  dusíme pod pokličkou doměkka. Občas promícháme a pokud by bylo zapotřebí, přilijeme tekutinu.  Do hotového guláše již mimo plotnu zamícháme červené víno, zakysanou smetanu a kapary, které můžeme podrtit. Dochutíme solí a pepřem.
  Poznámka k receptu na Francouzský guláš podle Anuše Kejřové: S vínem se to pak už tedy nevaří? Nečpí z toho to víno? Já jsem zvyklá víno dávat hned na začátku, tak mi to překvapilo. Jinak to vypadá náramně      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzský guláš podle Anuše Kejřové, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Eliza                      
 - Datum vložení: 26.08.2012                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      
 - Suroviny: 600 g hovězí kližky  2-3 cibule  50 g přepuštěného másla  1 vrchovatá lžíce sladké mleté papriky  500 ml hovězího vývaru  1 lžíce hladké mouky  3 lžíce zakysané smetany  2 lžíce kaparů  100 ml červeného vína  pepř  sůl
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzský guláš podle anuše kejřové,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzský guláš podle Anuše Kejřové - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |