| Recept na Dvakrát zapečené bramboryRecept na Dvakrát zapečené brambory je zařazen v kategorii bramborová jídla.
        K přípravě Dvakrát zapečené brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 3 velké brambory  ½ šálku olivového oleje  ½ šálku kysané smetany  ¼ šálku mléka  2 polévková lžíce másla  ¼ šálku čerstvě nasekané  bazalky  ¼ šálku čerstvě nasekané petrželky  sůl  2 nasekané zelené cibule  2 stroužky nasekaného česneku  olej  ½ šálku nastrouhaného čedaru.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Dvakrát zapečené bramboryRecept na Dvakrát zapečené brambory:Předehřejte troubu na 200 stupňů. Dejte celé brambory na plech, potřete je olejem a osolte z obou stran. Připravené brambory dejte na hodinu do trouby dokud nejsou zvenku křupavé a uvnitř jemné a nadýchané. Vytáhněte plech z trouby a nechejte 10 minut vychladit. Troubu přepněte na 180 stupňů. Překrojte brambory podélně napůl, lžičkou vydlabejte vnitřek a ve velké míse smíchejte vydlabané vnitřky brambor se smetanou, mlékem, máslem, bazalkou, petrželkou, cibulí a česnekem. Vydlabané brambory jemně potřete olejem,  naplňte je bramborovým těstem a posypte sýrem. Vraťte je zpět do trouby a pečte asi 10 minut dokud se sýr nerozpustí.
 
 Poznámka k receptu na Dvakrát zapečené brambory:
 Pridávam fotky,zapečené zemiaky sú vždy dobré a tieto tiež nemali chybu
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dvakrát zapečené brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Gogatsu Ai                      Datum vložení: 19.03.2013                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Bramborová jídla 
                      Suroviny: 3 velké brambory  ½ šálku olivového oleje  ½ šálku kysané smetany  ¼ šálku mléka  2 polévková lžíce másla  ¼ šálku čerstvě nasekané  bazalky  ¼ šálku čerstvě nasekané petrželky  sůl  2 nasekané zelené cibule  2 stroužky nasekaného česneku  olej  ½ šálku nastrouhaného čedaru |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dvakrát zapečené brambory,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dvakrát zapečené brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dvakrát zapečené brambory
 
 
 | 
    
      | 
 |