| Recept na Dušené hovězí s mrkví a fazolkamiRecept na Dušené hovězí s mrkví a fazolkami je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Dušené hovězí s mrkví a fazolkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 4 plátky hovězího masa  1 cibule  sádlo     hladká mouka    sůl    pepř      300g karotka  300g zelené fazolky  1 svazek jarní cibulky  50g máslo    zeleninový bujón     sůl     pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Dušené hovězí s mrkví a fazolkamiRecept na Dušené hovězí s mrkví a fazolkami:Plátky masa po krajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Z obou stran  posypeme moukou a opečeme  na části sádla.  Na zbytku sádla osmažíme  drobně pokrájenou cibuli, zalijeme ji trochou vody, přidáme opečené plátky masa a dusíme  pod pokličkou. Na  pánvičku od opékání masa nalijeme malé množství vody, za stálého míchání odvaříme připečenou šťávu a podlijeme jí plátky při dušení. Při dušení plátky obracíme a podléváme malým množstvím vody.     Dušená zelenina:  mrkev rozkrájíme nožem na šikmé, asi půl až centimetr  tenké plátky. Můžeme  použít i speciálně tvarovaný vroubkovaný zdobící nůž.  V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibulku a za stálého míchání  orestujeme do sklovita. Potom přisypeme mrkev a vše opět orestujeme. Nakonec přidáme zelené fazolky. Vše podlijeme vývarem z zeleninového bujonu a na mírném ohni dusíme doměkka.  Závěrem dochutíme solí a mletým pepřem.  Plátky hovězího masa s dušenou  zeleninou  podáváme s  vařenými brambory.
 
 Poznámka k receptu na Dušené hovězí s mrkví a fazolkami:
 Zdroj: upravený recept z Praktické kuchařky.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené hovězí s mrkví a fazolkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bahula                      Datum vložení: 04.11.2011                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 4 plátky hovězího masa  1 cibule  sádlo     hladká mouka    sůl    pepř      300g karotka  300g zelené fazolky  1 svazek jarní cibulky  50g máslo    zeleninový bujón     sůl     pepř |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené hovězí s mrkví a fazolkami,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené hovězí s mrkví a fazolkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
 
 
 | 
    
      | 
 |