|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Domácí kachna na divoko trošku jinakRecept na Domácí kachna na divoko trošku jinak je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Domácí kachna na divoko trošku jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 domácí kachna, 3  bobkové listy, 10 kuliček nového koření, 10 kuliček pepře, lžička granulovaného česneku, 2 polévkové lžíce soli, 3 lžíce medu, kmín na posypání, 5 cibulí - 1 do vývaru a 4 drobně nakrájené do  pekáče..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Domácí kachna na divoko trošku jinakRecept na Domácí kachna na divoko trošku jinak:Jelikož mám mizernou troubu, tak mám na kachnu fígl a to takový: rozporcuju ji na 4 díly a dám na 2 hodky vařit se všemi ingrediencemi krom kmínu a medu. Pak ji přeložím do pekáče a řádně zakmínuju. Z vývaru, medu a malé lžičky soli si připravím směsku na potírání během pečení při 200 stupních. Samozřejmě podlévám zbylým vývarem, dokud se kachnička neudělá do zlatova. Musí se krásně rozsýpat na jazyku. Proto dle stáří kachny přidám no, 15-20 min. No a pak jak kdo chce, buď bramborový nebo houskový knedlík. Samozřejmě červené zelí. My ho máme rádi spíš více sladší, ale to už záleží na vás. Jo, sosík lehce zapráším polohrubou moukou, nedělají se hrudky. Solamyl nepoužívám. Dobrou chuť.
 
 Poznámka k receptu na Domácí kachna na divoko trošku jinak:
 dá se i s pečeným bramborem, ale knedl je knedl.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí kachna na divoko trošku jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: prof.lub                      Datum vložení: 14.02.2011                      Počet porcí: 4 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: domácí kachna, 3  bobkové listy, 10 kuliček nového koření, 10 kuliček pepře, lžička granulovaného česneku, 2 polévkové lžíce soli, 3 lžíce medu, kmín na posypání, 5 cibulí - 1 do vývaru a 4 drobně nakrájené do  pekáče. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí kachna na divoko trošku jinak,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí kachna na divoko trošku jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí kachna na divoko trošku jinak
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |