|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Cuketka - rychlá a moc dobráRecept na Cuketka - rychlá a moc dobrá je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
        K přípravě Cuketka - rychlá a moc dobrá budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 45 dkg pol. mouky, 1 prášek do perníku, 1/2 prášku do pečiva, 24 dkg cukru, 1 van. cukr, 3 lžíce kakaa, 1 čokoládový pudinkový prášek ( nemusí být), 2 dcl oleje, 1 dcl mléka nebo vody, 1 lžička  skořice, 60 dkg nastrouhané cukety bez semínek, půl hrnku kokosu nebo ořechů ( nemusí být), rozinky namočené v rumu ( kdo má rád, já nedávám), čokoládovou polevu a kokos nebo strouhané ořechy na posypání ( nemusí být).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Cuketka - rychlá a moc dobráRecept na Cuketka - rychlá a moc dobrá:Smícháme všechny sypké suroviny, pak přidáme ostatní a vypracujeme těsto hustotou asi jako na perník. Vlijeme na pekáč a pečeme na 180 stupňů cca 45 min, dle trouby. Buchta je díky cuketě krásně vláčná a na chuti se nepozná, že tam je. Místo cukety se můžou dát strouhaná jablka. Vychladlá se může polít čoko polevou, nebo pocukrovat, ale dobrá je i jen tak....
 
 Poznámka k receptu na Cuketka - rychlá a moc dobrá:
 Výborná, díky za tip. dovnitř rozinky s rumem, ten to zvlhčil, nadrcený badyán místo skořice a navrch citronová poleva. Mňam
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketka - rychlá a moc dobrá, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: janaka  (Jana)                      Datum vložení: 06.10.2009                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Řezy 
                      Suroviny: 45 dkg pol. mouky, 1 prášek do perníku, 1/2 prášku do pečiva, 24 dkg cukru, 1 van. cukr, 3 lžíce kakaa, 1 čokoládový pudinkový prášek ( nemusí být), 2 dcl oleje, 1 dcl mléka nebo vody, 1 lžička  skořice, 60 dkg nastrouhané cukety bez semínek, půl hrnku kokosu nebo ořechů ( nemusí být), rozinky namočené v rumu ( kdo má rád, já nedávám), čokoládovou polevu a kokos nebo strouhané ořechy na posypání ( nemusí být) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketka - rychlá a moc dobrá,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketka - rychlá a moc dobrá - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketka - rychlá a moc dobrá
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |