|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Cop s jablečno-kokosovou náplníRecept na Cop s jablečno-kokosovou náplní je zařazen v kategorii moučníky - kynuté - záviny, rolády.
        K přípravě Cop s jablečno-kokosovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Těsto:  200 g hl. mouky  200 g polohr. mouky  1/2 lžičky soli  75 g cukru  1/2 kostky droždí  1 vejce  (a žloutek na potření)  60 g změklého másla  200 ml mléka    Náplň:  2 malá jablka  75g strouhaného kokosu  3 lžíce cukru  30 g změklého másla    Na posypání:  3 lžíce mandlových lupínků.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Cop s jablečno-kokosovou náplníRecept na Cop s jablečno-kokosovou náplní:Mouky smícháme se solí uděláme do ní důlek, rozdrolíme droždí, posypeme cukrem, zalijeme teplým mlékem a necháme kvásek vzejít. Až máme kvásek hotový, přidáme vejce, máslo a zpracujeme v hladké těsto. Přikryjeme a při pokojové teplotě necháme přibližně 1 hodinu kynout.  Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nastrouháme na hrubo. Smícháme s kokosem, cukrem a máslem.  Vykynuté těsto prohněteme na pomoučeném vále, následně vyválíme obdélníkový plát o rozměrech 20 x 40 cm.  Náplň rozložíme napříč ve středovém pruhu.  Plát z levé a pravé strany od náplně nařízneme nožem nebo rádlem na pruhy široké 2 cm.  Pruhy střídavě překládáme přes sebe a tvoříme cop.  Cop opatrně přeneseme na plech vyloženým pečícím papírem, přikryjeme utěrkou a necháme ještě 30 minut kynout.  Troubu předehřejeme na 175 °C. Cop potřeme rozkvedlaným žloutkem a posypeme mandlemi.  Dáme do trouby a pečeme asi 25 minut na střední poloze.  Cop podáváme čerstvý, je vhodný i k zamrazení (pokud zbude :-D)      Zdroj: kuchařka ,,Pečeme pro radost'
 
 Poznámka k receptu na Cop s jablečno-kokosovou náplní:
 Ještě lepší je vyměnit mléko za podmáslí, pak je ale nutné použít sušené kvasnice, protože z podmáslí nevyrobíme kvásek. Při použití podmáslí stačí všechny ingredience na těsto smíchat, zpracovat v těsto a nechat stejnou dobu kynout.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cop s jablečno-kokosovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Iness                      Datum vložení: 04.07.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté - Záviny, rolády 
                      Suroviny: Těsto:  200 g hl. mouky  200 g polohr. mouky  1/2 lžičky soli  75 g cukru  1/2 kostky droždí  1 vejce  (a žloutek na potření)  60 g změklého másla  200 ml mléka    Náplň:  2 malá jablka  75g strouhaného kokosu  3 lžíce cukru  30 g změklého másla    Na posypání:  3 lžíce mandlových lupínků |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cop s jablečno-kokosovou náplní,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cop s jablečno-kokosovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cop s jablečno-kokosovou náplní
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |