|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Brynzový "koláč" se zelím a petrželkouRecept na Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou je zařazen v kategorii dietní recepty - bezlepkové.
        K přípravě Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Suroviny na formu o průměru 24 cm:  400 g kysaného zelí (jednoznačně doporučuji toto)  200 g lněných semínek  6 celých vajec  150 g ovčí brynzy  1 menší cibule  2-4 stroužky česneku  sůl, pepř, sádlo  čerstvá petrželka na posypání.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Brynzový "koláč" se zelím a petrželkouRecept na Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou:Zelí si připravíme klasickým způsobem: Na sádle zpěníme cibulku, po chvíli přidáme zelí a dusíme asi 15 minut – zelí se bude ještě péct, proto není třeba to přehánět, nicméně cibulový základ mu dodá „šmak“ :-)   Lněná semínka si rozdrtíme v mixéru, smísíme s vodou a natlačíme na spodek dortové formy. Strčíme do trouby na dvacet minut – tímto máme hotovo těsto :-)  Do mixéru nyní vyklepneme 6 vajíček, přidáme špetku soli a trochu vody a vymixujeme dohladka. Zbytek už je naprosto jednoduchý – brynzu si nastrouháme nebo nakrájíme, smícháme s poloměkkým zelím a ušlehanými vajíčky. Nalijeme na těsto ze lněných semínek, promícháme s prolisovaným česnekem a zasypeme petrželkou. Při 200 stupních pečeme asi 50 minut, dokud povrch koláče nezezlátne.
 
 Poznámka k receptu na Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou:
 http://tankavari.blogerka.cz/Zelenina-salaty-prilo...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Tanicka                      Datum vložení: 14.01.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Dietní recepty - Bezlepkové 
                      Suroviny: Suroviny na formu o průměru 24 cm:  400 g kysaného zelí (jednoznačně doporučuji toto)  200 g lněných semínek  6 celých vajec  150 g ovčí brynzy  1 menší cibule  2-4 stroužky česneku  sůl, pepř, sádlo  čerstvá petrželka na posypání |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brynzový "koláč" se zelím a petrželkou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |