Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta
        Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
        K přípravě Broskvový koláč z pudingového těsta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          Na těsto:  4 vejce  1,5 dcl oleje  15 dkg cukru krupice  2 Pudingy s vanilkovou příchutí Dr.Oetker  5 dkg polohrubé mouky  2 zarovnané lžičky kypř. práčku do pečiva Dr.Oetker    Na náplň:  broskvový jogurt (20-25 dkg)  1 plechovka (48 dkg) půlených broskví  3 kelímky šlehačky (po 2dcl)  2 Smeta-fixy    Na polevu:  4 dcl broskvové šťávy  2 Pudingy bez vaření s vanilkovou příchutí Dr.Oetket.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta
      Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta: Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a vysypaného hr. moukou), uhladíme a pečeme.  El. trouba:Horní/spodní ohřev cca 180 st.(s předehřátím)  Horkovzdušná trouba: cca 160 st. (s předehřátím)  Plynová trouba:st. č.2-3 - podle vlastní zkušenosti s troubou (s předehřátím)    Pečeme cca 25 minut    Koláč necháme vychladnout.    Na náplň promícháme ovocný jogurt a tenkou vrstvu natřeme na koláč. Broskve přecedíme (šťávu zachytíme) a necháme okapat. Rozkrájíme na osminky a poklademe na koláč. Šlehačku ušleháme se Smeta-fixy dotuha a natřeme ji na broskve.    Na polevu odměříme 4 dcl broskvové šťávy, případně doplníme vodou na požadovaný objem a smícháme ji s pudingem bez vaření a šleháme 3 minuty dle návodu na obalu. Polevu dáme do zdobícího sáčku a nastříkáme na koláč mřížky nebo jiné tvary. Do doby podávání uložíme koláč do chladna.
  Poznámka k receptu na Broskvový koláč z pudingového těsta: Recept mám opsaný ve svém sešitě, zdroj si nepamatuji. Vím, že je tu podobný moučník od Cathleen, tento se liší tím, že těsto je s příměsí pudingů. Někdy neseženu Puding bez vaření a tak polevu zhotovím uvařením obyčejného vanilkového pudingu (1 a čtvrť sáčku) s broskvovou šťávou.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový koláč z pudingového těsta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: pipre  (Jana)                      
 - Datum vložení: 05.10.2009                      
 - Počet porcí: 1 litr                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny 
                      
 - Suroviny: Na těsto:  4 vejce  1,5 dcl oleje  15 dkg cukru krupice  2 Pudingy s vanilkovou příchutí Dr.Oetker  5 dkg polohrubé mouky  2 zarovnané lžičky kypř. práčku do pečiva Dr.Oetker    Na náplň:  broskvový jogurt (20-25 dkg)  1 plechovka (48 dkg) půlených broskví  3 kelímky šlehačky (po 2dcl)  2 Smeta-fixy    Na polevu:  4 dcl broskvové šťávy  2 Pudingy bez vaření s vanilkovou příchutí Dr.Oetket
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový koláč z pudingového těsta,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový koláč z pudingového těsta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový koláč z pudingového těsta
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |