|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Broskvový džemRecept na Broskvový džem je zařazen v kategorii zavařeniny.
        K přípravě Broskvový džem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2000 g broskví, 1 lžička kyseliny citronové, 1000 g cukru-jemný krystal, Gelfix extra 2 balení(1 balení na 1000 g broskví), 1 lžička skořice-nemusí být..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Broskvový džemRecept na Broskvový džem:Broskve oloupeme, odpeckujeme a nakrájíme, na malé kousky do hrnce, přidáme kyselinu citronovou, cukr a dáme vařit, mícháme a po chvíli nasypeme Gelfix, micháme a vaříme tak dlouho, až bude směs vazká, pak nalijeme horké do umytých skleniček, zavíčkujeme a otočené dnem vzhůru necháme tak hodinu, pak otočíme zpátky.
 
 Poznámka k receptu na Broskvový džem:
 Džem se dá dělat i v Domácí pekárně, ale na kamnech se mi výsledek víc zamlouvá, co se týká konzistence džemu-je o něco tužší. Broskvový džem je chutí jedním z nejlepších.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový džem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      Datum vložení: 11.11.2011                      Počet porcí: 10 jogurtových skleniček                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zavařeniny 
                      Suroviny: 2000 g broskví, 1 lžička kyseliny citronové, 1000 g cukru-jemný krystal, Gelfix extra 2 balení(1 balení na 1000 g broskví), 1 lžička skořice-nemusí být. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový džem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový džem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový džem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |