|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Bramborový švýcarský salátRecept na Bramborový švýcarský salát je zařazen v kategorii saláty.
        K přípravě Bramborový švýcarský salát budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 400 g vařených a vychladlých brambor, 100 g sladkokyselých sterilovaných okurek, 40 g cibule, 100 g tvrdého sýru typu ementál, pažitka, 3 lžíce zakysané smetany, 3 lžíce oleje, 1 lžička hořčice, trochu octa - necelé 1/2 lžíce - podle potřeby, špetka cukru, sůl, mletý pepř..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Bramborový švýcarský salátRecept na Bramborový švýcarský salát:Brambory nakrájíme na drobné kostičky - používám kráječ na plátky vajec, kdy menší kousky brambor promáčknu vždy 2x obráceně a vzniknou malé hranolky. Okurky nakrájíme na menší kostky, cibuji a pažitku nakrájíme velice jemně a sýr nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle, vše smícháme. Zbytek ingrediencí si sešleháme malou metličkou do hladké hmoty, přidáme do brambor, vše důkladně promícháme a podle potřeby dochutíme. Někdy dělám i bez zakysané smetany. Před podaváním necháme vychladit a odležet. Do tohoto základního salátu můžeme přidat na kostky nakrájený trvanlivý salám. Použila jsem Vysočinu.
 
 Poznámka k receptu na Bramborový švýcarský salát:
 Zdroj: starší vydání magazínu Albert
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborový švýcarský salát, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Merylas                      Datum vložení: 18.12.2009                      Počet porcí: 3-4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Saláty 
                      Suroviny: 400 g vařených a vychladlých brambor, 100 g sladkokyselých sterilovaných okurek, 40 g cibule, 100 g tvrdého sýru typu ementál, pažitka, 3 lžíce zakysané smetany, 3 lžíce oleje, 1 lžička hořčice, trochu octa - necelé 1/2 lžíce - podle potřeby, špetka cukru, sůl, mletý pepř. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborový švýcarský salát,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborový švýcarský salát - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborový švýcarský salát
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |