|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Borůvková buchta s ořechovou drobenkouRecept na Borůvková buchta s ořechovou drobenkou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
        K přípravě Borůvková buchta s ořechovou drobenkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 125 g hladké mouky, 30 g ořechů (pekanové, vlašské), 125 g změklého másla, 125 g přírodního cukru, 2 vejce, 1 lžička prdopeč, 1/2 lžičky  skořice, špetka soli, 100 g borůvek, 1 lžíce mléka  drobenka: 15 g másla, 50 g polohrubé mouky, špetička prdopeč, 40 g ořechů, 30 g třtinového cukru, 3/4 lžičky skořice.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Borůvková buchta s ořechovou drobenkouRecept na Borůvková buchta s ořechovou drobenkou:Předehřejeme si troubu na 180°C (horkovzdušná na 160°C), pekáček 20x20 cm vymazat a připravíme drobenku, kterou ponecháme stranou, a nasekáme ořechy.  Máslo a cukr utřeme do pěny, zašleháme vejce, mouku prosijeme se skořicí, prdopeč a solí. Přisypeme borůvky, namleté ořechy a vlijeme mléko. Vznikne hutné těsto takové, aby se borůvky nepropadaly. Těsto vlijeme do formy, posypeme drobenkou a pečeme 25-30 min, aby buchta zezlátla.
 
 Poznámka k receptu na Borůvková buchta s ořechovou drobenkou:
 Tento recept je z nejakeho casopisu o vareni, pro me tato buchta byla dost sladka, ale hostum chutnala a sladka jim neprisla :)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Borůvková buchta s ořechovou drobenkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: mraketka                      Datum vložení: 16.04.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny 
                      Suroviny: 125 g hladké mouky, 30 g ořechů (pekanové, vlašské), 125 g změklého másla, 125 g přírodního cukru, 2 vejce, 1 lžička prdopeč, 1/2 lžičky  skořice, špetka soli, 100 g borůvek, 1 lžíce mléka  drobenka: 15 g másla, 50 g polohrubé mouky, špetička prdopeč, 40 g ořechů, 30 g třtinového cukru, 3/4 lžičky skořice |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na borůvková buchta s ořechovou drobenkou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Borůvková buchta s ořechovou drobenkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Borůvková buchta s ořechovou drobenkou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |