|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelouRecept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní.
        K přípravě Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 středně velká bulva celeru, 200-300g syrové kapusty, 2 kusy (koule) mozzarely, 150g šunky, 1/2 větší cibule, sůl, pepř,  koření na rajčata-(nemusí být), 1-2 lžíce oleje, 1 vajíčko.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelouRecept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou:Celer oloupeme, překrojíme na poloviny a uvaříme v osolené vodě cca 10-15 min. Cubuli nakrájíme nadrobno, šunku na kostičky, mozzarelu na plátkym syrovou kapustu na nudličky.  Do pečící, olejem vymazané nádoby vkládáme na plátky nakrájený celer, osolíme, opepříme, posypeme jej kapustou, cibulí a šunkou a postup opakujeme, dokud máme suroviny. Povrch směsi poklademe mozzarelou, osolíme, opepříme a můžeme posypat kořením na rajčata. Zapékáme na 200 stupňů skoro dorůžova. Zhruba 5 minut před dokončením zalijeme vajíčkem a pečeme do sražení vajíčka.   Podáváme s okurkovým salátem.
 
 Poznámka k receptu na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou:
 Neměla bych jíst brambory a měla jsem fakt chuť na francouzské brambory. Tak jsem vymyslela tohle a bylo to fakt dobré. Nepoznala jsem, že jím něco jiného :-)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Jana Remkova                      Datum vložení: 05.03.2014                      Počet porcí: 2 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní 
                      Suroviny: 1 středně velká bulva celeru, 200-300g syrové kapusty, 2 kusy (koule) mozzarely, 150g šunky, 1/2 větší cibule, sůl, pepř,  koření na rajčata-(nemusí být), 1-2 lžíce oleje, 1 vajíčko |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |