|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Věnečky z odpalovaného těsta IIRecept na Věnečky z odpalovaného těsta II je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
        K přípravě Věnečky z odpalovaného těsta II budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 těsto:260 ml mléka  100 g másla  160 g hladké mouky  špetka soli  4 vejce  1/2 PDP  krém: 1 a půl sáčku vanilkového pudinku  0,5 l mléka  0,5dcl rumu  125 g másla  100 g cukru moučka.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Věnečky z odpalovaného těsta IIRecept na Věnečky z odpalovaného těsta II:Těsto: mléko s tukem přivedu k varu a přidám špetku soli, stáhnu z plotny, přisypu mouku, promíchám a vrátím opět na plotnu, nepřestáváme míchat, dokud nám nevznikne hladké těsto, které se nám nelepé na hrnec. Necháme trochu vychladnout, přidáme vejce a PDP a zpracujeme.  Těstem naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech kolečka ( cca 5 cm), každé kolečko nastříkáme jakoby na dvě patra. Dáme péct do trouby vyhřáté na 230°C, po 10 minutách ztlumíme na 180°C a dopečeme ještě zhruba 10 minut. Během prvních deseti minut troubu neotvírat.   Ještě teplé věnečky rozkrojíme napůl, po vychladnutí plníme krémem.   Krém: Pudink připravíme klasickým způsobem v 0.5l mléka s rumem. Máslo ušleháme s cukrem. Až pudik schládne, vmícháme máslo s cukrem. Krémem plníme věnečky.
 
 Poznámka k receptu na Věnečky z odpalovaného těsta II:
 Inspiraci jsem hledala na mamincinyrecepty.cz. Snad nevadí, že jsem recept přidala, překvapila mě jednoduchost tohoto výborného zákusku.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Věnečky z odpalovaného těsta II, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: ryshla  (Tereza)                      Datum vložení: 27.10.2010                      Počet porcí: 35-40                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry 
                      Suroviny: těsto:260 ml mléka  100 g másla  160 g hladké mouky  špetka soli  4 vejce  1/2 PDP  krém: 1 a půl sáčku vanilkového pudinku  0,5 l mléka  0,5dcl rumu  125 g másla  100 g cukru moučka |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na věnečky z odpalovaného těsta ii,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Věnečky z odpalovaného těsta II - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Věnečky z odpalovaného těsta II
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |