|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pikao řezy dle ZorkyRecept na Pikao řezy dle Zorky je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
        K přípravě Pikao řezy dle Zorky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 vejce  120 g cukru krupice  2 pl horké vody  75 g polohrubé mouky  75 g Solamylu  1,5 pl kakao  prášek do pečiva  plechovka broskví  Pikao    Na krém :  250 ml mléka  1 vanilkový pudink  100 g cukru krupice  125 g másla  125 g hery  rum dle chuti    druhý krém :  2 šlehačky  ztužovač šlehačky  vanilkový cukr  želatinový ztužovač.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pikao řezy dle ZorkyRecept na Pikao řezy dle Zorky:Vyšleháme bílky s polovinou cukru,zbylý cukr šleháme cca 3 minuty se žloutky.  Pak postupně přidáme vodu a střídavě sypké suroviny.  Dáme na střední plech,pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 20 minut (vyzkoušíme špejlí).  Necháme vychladnout a mezitím si z mléka, cukru a pudinku uvaříme pudink.  Až bude vlažný, zašleháme máslo, heru a trochu rumu.  3/4 krému rozetřeme na korpus, poklademe broskvemi.  Ušleháme šlehačky se ztužovačem a vanilkovým cukrem, vmícháme zbytek krému a poté také želatinový ztužovač, připravený dle návodu.  Natřeme na moučník a dozdobíme Pikaem, nastříkáme čáry, které podélně protáhneme cukrářskou kartou.
 
 Poznámka k receptu na Pikao řezy dle Zorky:
 Základ použit z receptu paní Zorky ( tímto děkuji za inspirace, mírně upraveno dle sebe.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikao řezy dle Zorky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: hemriettas                      Datum vložení: 14.07.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Řezy 
                      Suroviny: 4 vejce  120 g cukru krupice  2 pl horké vody  75 g polohrubé mouky  75 g Solamylu  1,5 pl kakao  prášek do pečiva  plechovka broskví  Pikao    Na krém :  250 ml mléka  1 vanilkový pudink  100 g cukru krupice  125 g másla  125 g hery  rum dle chuti    druhý krém :  2 šlehačky  ztužovač šlehačky  vanilkový cukr  želatinový ztužovač |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikao řezy dle zorky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikao řezy dle Zorky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikao řezy dle Zorky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |