| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři
        Recept na Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři je zařazen v kategorii přílohy.
        K přípravě Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          400 g bílého hlávkového zelí/malá čtvrtka  1 malá cibule  1 dl studené vody  4 lžíce octa  2 lžíce cukru  1 lžička soli  na dochucení  sůl,  barevný pepř z mlýnku Kotányi a pár kapek oleje.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři
      Recept na Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři: Zelí nakrájíme na tenké nudličky, cibuli nadrobno a společně vhodíme do hrnce s vařící vodou. Necháme 2minuty provařit a vodu slijeme.  V deci studené vody rozmícháme ocet, cukr a sůl. Přidáme zelí s cibulí a necháme alespoň 10minut marinovat.  Poté scedíme, promícháme s trochou oleje, dle potřeby dochutíme a na talíři posypeme pepřem.
  Poznámka k receptu na Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři: Je to velice rychlá příloha k různým minutkovým masům, nebo k jakýmkoliv placičkám, smaženkám a podobně.  Ocet je tam úmyslně ve větším množství, aby zelí za tak krátkou dobu stihlo natáhnout chuť.  Já většinou dělávám tady tento moc dobrý salát(bez kuřecího masa)http://www.toprecepty.cz/recept/22000-zelny-salat-...ale tlačil mě čas:-)      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      
 - Datum vložení: 30.09.2013                      
 - Počet porcí: 2                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Přílohy 
                      
 - Suroviny: 400 g bílého hlávkového zelí/malá čtvrtka  1 malá cibule  1 dl studené vody  4 lžíce octa  2 lžíce cukru  1 lžička soli  na dochucení  sůl,  barevný pepř z mlýnku Kotányi a pár kapek oleje
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelný salát“rychlovka“,jako příloha na talíři
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |