| Recept na Zelnačka podle mojí maminkyRecept na Zelnačka podle mojí maminky je zařazen v kategorii polévky.
        K přípravě Zelnačka podle mojí maminky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 500 g brambor  300 g zelí kysaného   1 litr mléka  1 smetana ke šlehání  2 vejce  hladká mouka + mléko.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Zelnačka podle mojí maminkyRecept na Zelnačka podle mojí maminky:Brambory uvaříme  v osolené vodě doměkka. Zelí povaříme 10 minut v osolené vodě. Obojí scedime a dáme do většího hrnce. Zalijeme mlékem, necháme přejít varem, zahustíme moukou rozmíchanou v mléku, chviličku povaříme. Pak přidáme rozkvedlaná vejce, smetanu, osolíme a ještě chviličku povaříme.
 
 Poznámka k receptu na Zelnačka podle mojí maminky:
 Pro masáky: Zelnačku je možné vylepšit:-))))              Stačí kousek uzených žeber,které se trochu povaří,maso se pak oloupe od kostí,a s troškou vývaru přidá k zelnačce.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelnačka podle mojí maminky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: lemarti  (Lenka)                      Datum vložení: 21.04.2010                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Polévky 
                      Suroviny: 500 g brambor  300 g zelí kysaného   1 litr mléka  1 smetana ke šlehání  2 vejce  hladká mouka + mléko |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelnačka podle mojí maminky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelnačka podle mojí maminky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelnačka podle mojí maminky
 
 
 | 
    
      | 
 |