|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Zapečené uzené po horňáckuRecept na Zapečené uzené po horňácku je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Zapečené uzené po horňácku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 750g uzené krkovičky  750g vařených brambor  sůl, kmín, sádlo  3 vejce  150g cibule   500g kysaného zelí  250g sladké smetany.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Zapečené uzené po horňáckuRecept na Zapečené uzené po horňácku:Uvařenou krkovici nakrájíme na plátky, brambory také na plátky a smícháme je s kmínem a usmaženou 1/2 cibule.  Do pekáčku vymazaného sádlem klademe brambory, potom zelí, maso, zelí a opět brambory. (můžeme na poslední vrstvu brambor přidat máslo)  Dáme do trouby a potom zalijeme smetanou, do které jsme rozšlehaly vejce.
 
 Poznámka k receptu na Zapečené uzené po horňácku:
 My tento recept děláme trošku jinak - tak moc nevrstvíme. První vrstva brambory, druhá uzené maso a třetí zelí, které se tím, že je nahoře, krásně opeče.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené uzené po horňácku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: janahh                      Datum vložení: 01.11.2010                      Počet porcí: 3                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 750g uzené krkovičky  750g vařených brambor  sůl, kmín, sádlo  3 vejce  150g cibule   500g kysaného zelí  250g sladké smetany |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené uzené po horňácku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené uzené po horňácku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené uzené po horňácku
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |