Recept na Uzené maso dušené v celeru
        Recept na Uzené maso dušené v celeru je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Uzené maso dušené v celeru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          500g uzeného masa  80g celeru  40g mrkve  40g petržele  1 cibule  250ml kyselé smetany  1 lžíce hladké mouky  4 zrnka pepře  4 zrnka nového  koření  2 lžíce oleje  sůl      pepř.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Uzené maso dušené v celeru
      Recept na Uzené maso dušené v celeru: Petržel a mrkev jemně nastrouháme, celer pokrájíme  na hrubší nudličky. Na oleji zpěníme posekanou cibuli, vložíme maso a ze všech stran zprudka opečeme. Nakonec orestujeme i připravenou  zeleninu, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme doměkka.  Měkké maso vyjmeme, omáčku zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme. Maso na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s dušeným celerem a bramborami nebo bramborovými gnocchi.
  Poznámka k receptu na Uzené maso dušené v celeru: Zdroj: Kniha 2000 nejlepších receptů z české a zahraniční kuchyně.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené maso dušené v celeru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Bahula                      
 - Datum vložení: 31.03.2012                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      
 - Suroviny: 500g uzeného masa  80g celeru  40g mrkve  40g petržele  1 cibule  250ml kyselé smetany  1 lžíce hladké mouky  4 zrnka pepře  4 zrnka nového  koření  2 lžíce oleje  sůl      pepř
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené maso dušené v celeru,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené maso dušené v celeru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené maso dušené v celeru
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |