|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Tři v tom ( v PH )Recept na Tři v tom ( v PH ) je zařazen v kategorii ostatní.
        K přípravě Tři v tom ( v PH ) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500g kapusty ( měla jsem mraženou )  2 uzená kuřecí stehna  2 větší brambory  100g slaniny  1 žlutá cibule  2 stroužky CZ česneku  sůl, pepř  používala jsem  koření Nahrin - viz foto.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Tři v tom ( v PH )Recept na Tři v tom ( v PH ):Nejdříve si na  pánvi dokřupava opečeme na kostky nakrájenou slaninku, pak k ní přihodíme pokrájenou cibuli a necháme zezlátnout.  Pomalý hrnec lehce mázneme sádlem ( nemusíme ), přidáme překrájenou kapustu, oloupané syrové brambory nakrájené na větší kostičky, osolíme, opepříme, nezapomene pomačkat česnek a šup s ním do PH.  Pořádně promícháme a podlijeme vodou cca 200 ml.  Nahoru dáme kuřecí stehna bez kůže.  Zapneme PH na II.stupeň a nastavíme čas na 3 hodiny.  Po této době si uděláme zátřepku ( záklechtku ) ze 2 lžic hladké mouky a cca 200 ml vody. Nalejeme ke kapustě, promícháme a pomalíme další hoďku.  Dochutíme dle potřeby solí či pepřem a kdo má rád česnek, přidá ještě jeden stroužek.  Stehýnka vykostíme překrájíme na větší kousky.  Přihodíme je zpět do PH ke kapustě a bramborám, všechno promícháme a můžeme podávat.
 
 Poznámka k receptu na Tři v tom ( v PH ):
 Zdenka1: Zdeničko, moc děkuju, jsem ráda, že strávníkům chutnalo  ovšem, když se dívám na tu porci.. chlapci drží dietu.. nebo že by krize i u vás  děkuji za obrázek a za odzkoušení
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tři v tom ( v PH ), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: rebeka  (Naďa)                      Datum vložení: 01.03.2012                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ostatní 
                      Suroviny: 500g kapusty ( měla jsem mraženou )  2 uzená kuřecí stehna  2 větší brambory  100g slaniny  1 žlutá cibule  2 stroužky CZ česneku  sůl, pepř  používala jsem  koření Nahrin - viz foto |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tři v tom ( v ph ),
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tři v tom ( v PH ) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tři v tom ( v PH )
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |