|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Špenátové nokyRecept na Špenátové noky je zařazen v kategorii přílohy.
        K přípravě Špenátové noky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Špenátové listy (nebo protlak)  Vejce  Česnek  Sůl  Pepř  150 g jemné krupice  Olej  Strouhanka.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Špenátové nokyRecept na Špenátové noky:Z listů špenátu vymačkáme vodu (pokud máme mražené) a nasekáme je. V misce rozšleháme vejce, přidáme špenát, sůl, olej, strouhanku, krupici a rozlisovaný česnek. Vše rozmixujeme tak, aby vznikla hustá kaše, ze které vykrajujeme namočenými lžícemi noky a vkládáme je do vroucí osolené vody.
 
 Poznámka k receptu na Špenátové noky:
 V jednej talianskej kuchárke som sa dočítala,že sa tieto noky môžu jesť aj samotné,len opražené na masle so šalviou a posypané syrom.Tak som to vyskúšala a moc chutiliPriateľ mal k tomu aj mäsoĎalší dobrý spôsob ako spracovať špenát zo záhrady
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špenátové noky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: baruska_l                      Datum vložení: 23.01.2011                      Počet porcí: 4 ks                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Přílohy 
                      Suroviny: Špenátové listy (nebo protlak)  Vejce  Česnek  Sůl  Pepř  150 g jemné krupice  Olej  Strouhanka |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špenátové noky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špenátové noky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špenátové noky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |