|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánemRecept na Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem je zařazen v kategorii sýry.
        K přípravě Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 toastový chléb  kozí sýr  smetana na šlehání  brusinky   tymián  sůl   pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánemRecept na Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem:1. Toastový chleba zbavíme kůrky a vyřízneme kolečko tak, aby se nám vešlo do zapékací mističky. (Kdo chce, může toastový chléb zlehka opéct v toastovači.)    2. Smetanu smícháme se solí, pepřem a lístečky čerstvého tymiánu, množství si každý upraví dle chuti své.    3. Do mističek vrstvíme chléb, 2PL smetany a na plátky nakrájený kozí sýr. Končíme vrstvou sýra, který zalejeme zbytkem ochucené smetany.    4. Vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a zapékáme dozlatova.    5. Jednotlivé porce pak zdobíme brusinkami a snítky tymiánu, podáváme s opečeným toastovým chlebem.
 
 Poznámka k receptu na Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem:
 Myslím, že by to šlo udělat i ve větších zapékacíh miskách, já mám třídecové kokotky, takže to trvá jen chvilinku, cca 10-15 minut.  Zdroj: D.D.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Nikina                      Datum vložení: 16.07.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Sýry 
                      Suroviny: toastový chléb  kozí sýr  smetana na šlehání  brusinky   tymián  sůl   pepř |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |