| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Smažená kuřecí játra Mexiko
        Recept na Smažená kuřecí játra Mexiko je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Smažená kuřecí játra Mexiko budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          500 g kuřecích jater, 1 vejce, 1 lžíce smetany, 1 stroužek česneku, 100 g tvrdého sýra, 50 g nivy, 1 lžíce solamylu, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička tmavé sójové omáčky, pažitka, trochu oleje na smažení, sůl..       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Smažená kuřecí játra Mexiko
      Recept na Smažená kuřecí játra Mexiko: Játra si nařežeme na sousta, dáme je do cedníku, propláchneme vodou a necháme je okapat. Do misky si připravíme těstíčko na obalení jater, smícháme rozšlehané vajíčko se smetanou, nastrouhaným tvrdým sýrem nadrobno, paprikou, solamylem, nastrouhanou nivou, solamylem, pokrájenou pažitkou, sójovou omáčkou, osolíme a všechno promícháme. Do těstíčka naskládáme porce jater a necháme je namočené hodinu-můžeme je i promíchat. Pak si dáme na  pánev malé množství oleje, vyndaváme lžící porce jater i s těstíčkem, dáváme do horkého oleje a navrch dáme ještě trochu těstíčka a usmažíme po obou stranách, aby těstíčko bylo do hnědé barvy, můžeme i párkrát otočit.
  Poznámka k receptu na Smažená kuřecí játra Mexiko: Někde jsem si to vyčetla, napsala, upravila a už jsem to dělala po čtvrté a je to fakticky dobrý. Dávám k tomu většinou hranolky s oblohou a když mi odpadají nějaké kousíčky těstíčka do oleje a opečou se, všechny vyndám a nandám na játra v talíři.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažená kuřecí játra Mexiko, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      
 - Datum vložení: 28.06.2011                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      
 - Suroviny: 500 g kuřecích jater, 1 vejce, 1 lžíce smetany, 1 stroužek česneku, 100 g tvrdého sýra, 50 g nivy, 1 lžíce solamylu, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička tmavé sójové omáčky, pažitka, trochu oleje na smažení, sůl.
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažená kuřecí játra mexiko,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažená kuřecí játra Mexiko - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažená kuřecí játra Mexiko
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |